12 Januari 2011

lalalalaa... xleh tido...

adeh.. lpas magrib ak tetdo plak... mcm biasalah lau xder test mnelh ak nk stdykn..hahaha....
pastu bgn2 basir offer guna hp dia lak nk ckp ngn sape2 sbb free bufday dia...hehehe(ni yang besh ni)...
mula2 xnk guna tpi tetba masa ak tido kawan ak tepon.. pastu aper lg.. take advntage g ambik hp basir.... sajer ckp2 ngn dia n tyer dia sajer bercerita ada sorang mamat ni minat kat dia.. tpi dia tkut nk couple sbb tkut ALLAH marah kat dia, kalau leh dia hanya nk ada ikatan tunang jer... ak terpikir... wah betapa bgsnya lau ak pun mcm dia... dia mmg seorg yg ak respect... rasa bangga ak ada kawan mcm ni... sementara dah sedar sket xnk couple jgk la leh x???? hehehe..... harap2 ak pn kuat mcm dia... ;)

amin~ ;)

2 comments:

naOko AsKikaGa berkata...

tunang pun xelok sgt sebenarnya..kahwin terus je

muslimgang berkata...

:) huhuhu

Catat Ulasan